Frakt og retur

Frakt og retur 

Ved bestilling i vår nettbutikken kan du velge å betale med Vipps, kredittkort eller PayPal. 

Etter bekreftet bestilling kan du forvente at pakken din blir sendt snarest mulig, normalt neste arbeidsdag – og senest i løpet av 3 arbeidsdager. Når bestillingen din er pakket og klar for utsendelse, vil du motta en sendingsbekreftelse sammen med angreskjema på e-post.

Vi benytter oss av både Posten og PostNord til forsendelse, og alle bestillinger blir automatisk sendt til nærmeste utleveringssted i forhold til leveringsadresse som er oppgitt i bestillingen. 

Vi har Fri frakt på alle ordrer på over kr 999,- som sendes med Posten Pakke i Postkassen eller PostNord Mypack dersom pakken er for stor for Postkassen.  Maks størrelse på pakker i postkassen er  5 Kg og 35 x 25 x 12 cm.

Alle fraktpriser vises automatisk etter vekt på dine varer i handlekurven, og valg mellom PostNord og Posten gjør du selv i nettbutikken.

Du har 14 dagers angrerett, mot at du selv betaler returporto. Dersom du ønsker å bruke angreretten, må forsegling ikke være brutt på varen(e). Returpakker som sendes uten sporing, sendes på eget ansvar. Vi refunderer hele kjøpesummen så raskt vi har mottatt og inspisert varen(e).

Pakker som ikke blir hentet av kunde og sendt i retur til oss, blir belastet med et gebyr på kr. 100,-